Barion Pixel

Nyereményjáték #GamvisMania

A VERSENY MINDENKINEK SZÓL, AKI A FILMEZÉS ÉS FOTÓZÁS NAGY RAJONGÓJA AZ INSTAGRAMON!
EMBEREK, AKIK MEGRAGADJÁK A JÓT, KÍSÉRLETEZNEK ÉS TÖREKEDNEK A TÖKÉLETESSÉGRE.
HISZNEK ABBAN, HOGY MINDEN FELVÉTELNEK LEHET HOLLYWOODI FILMBE ILLŐ MINŐSÉGE
ÉS HOGY MEGÉRDEMLIK A VÖRÖS SZŐNYEGET.
PONTOSAN NEKTEK KÉSZÜLTÜNK EZZEL A #GAMVISMÁNIA NYEREMÉNYJÁTÉKKAL ÉS NYEREMÉNNYEL:
100 EUR ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKUTALVÁNY, MELY LEVÁSÁROLHATÓ A WWW.GAMVIS.EU/HU INTERNETES BOLTBAN.

JÁTÉKSZABÁLYZAT:
§ 1

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK
1 A JÁTÉK SZERVEZŐJE A GAMVIS MARCIN NAKLICKI CÉG, CÍM: UL. JARZĘBSKIEGO 1/44, 01-853 VARSÓ (LENGYELORSZÁG)
2. A NYEREMÉNY – 100EUR (SZÁZ EURÓ) ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY – BIZTOSÍTÓJA A JÁTÉK SZERVEZŐJE. A NYEREMÉNYT A VERSENYBIZOTTSÁG ÁLTAL KIVÁLASZTOTT RÉSZTVEVŐ KAPJA, AKI A MEGJELÖLT IDŐSZAKBAN PUBLIKUS BEJEGYZÉSÉBEN SAJÁT PROFILJÁN BEMUTATJA A GAMVIS MÁRKÁJÚ GAMER SZÉKET ÉS BEJELÖLI RAJTA A @GAMVISOFFICIAL NEVŰ HIVATALOS INSTAGRAM OLDALT, VALAMINT ELKEZDI KÖVETNI A @GAMVISOFFICIAL OLDALT AZ INSTAGRAMON.

4. A JÁTÉK A SZERVEZŐ HIVATALOS INSTAGRAM OLDALÁN @GAMVISOFFICIAL KERÜL LEBONYOLÍTÁSRA.

5. AZ ALÁBBI SZABÁLYZAT A JÁTÉK ALAPJÁT KÉPEZIK ÉS MAGÁBA FOGLALJÁK A RÉSZTVEVŐK JOGAIT.

 

§ 2
A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL
1. A JÁTÉKBAN RÉSZT VEHET MINDEN 18. ÉLETÉVÉT BETÖLTÖTT, CSELEKVŐKÉPES TERMÉSZETES SZEMÉLY, AKI MAGYARORSZÁGON TARTÓZKODÁSI VAGY LAKÓHELLYEL RENDELKEZIK, VALAMINT AKTÍV FIÓKKAL A WWW.INSTAGRAM.COM PORTÁLON.
2. A RÉSZTVEVŐK AZOK A SZEMÉLYEK, AKIK A NYEREMÉNYJÁTÉKHOZ KAPCSOLÓDÓ KÉPET TESZNEK KÖZZÉ SAJÁT INSTAGRAM PROFILUKON, VALAMINT KÖVETIK A @GAMVISOFFICIAL NEVŰ INSTAGRAM FIÓKOT.
3. A JÁTÉKBAN NEM VEHETNEK RÉSZT A SZERVEZŐ ÉS A SZERVEZŐVEL KAPCSOLATBAN ÁLLÓ VÁLLALATOK DOLGOZÓI. A JÁTÉKBAN NEM VEHETNEK RÉSZT A §2 PARAGRAFUS 1. ÉS 2. PONTJÁBAN EMLÍTETT SZEMÉLYEK HÁZASTÁRSAI, GYEREKEI, SZÜLEI, VALAMINT TESTVÉREI.

§ 3
NYERTESEK KIVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYAI
1. A SZERVEZŐ ÁLTAL ÖSSZEHÍVOTT KÉTFŐS VERSENYBIZOTTSÁG VÁLASZTJA KI A JÁTÉK NYERTESÉT MINDEN HÓNAP ELSŐ NAPJÁN. AZ EREDMÉNY A SZERVEZŐ INSTAGRAM PROFILJÁN LESZ KÖZZÉTÉVE.
2. A SORSOLÁS HELYESSÉGÉT A SZERVEZŐ ALKALMAZOTTAI FELÜGYELIK.

3. HA KEVESEBB MINT 25 SZEMÉLY JELENTKEZIK A VERSENYRE ANNAK IDEJE ALATT AZ ADOTT NAPTÁRI HÓNAPBAN, AKKOR A SZERVEZŐNEK JOGA VAN EBBEN A HÓNAPBAN MEGTAGADNI A NYEREMÉNY KIADÁSÁT.

§ 4
NYEREMÉNYEK
1. A JÁTÉK NYEREMÉNYÉT A JÁTÉK SZERVEZŐJE BIZTOSÍTJA.
2. A JÁTÉK VERSENYBIZOTTSÁGA KISORSOL EGY NYERTEST, AKI EGY 100EUR (SZÁZ EURÓ) ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKUTALVÁNYT KAP, MELYET A WWW.GAMVIS.EU/HU WEBSHOPBAN HASZNÁLHAT FEL.

§ 5
PANASZELJÁRÁS
1. A JÁTÉKKAL KAPCSOLATOS PANASZOKAT INDOKLÁSSAL EGYÜTT KÉRJÜK ELKÜLDENI A SZERVEZŐ E-MAIL CÍMÉRE: INFO@GAMVIS.EU „INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK” MEGJELÖLÉSSEL A TÁRGYMEZŐBEN A NYERTES KIHIRDETÉSÉTŐL SZÁMÍTOTT 14 (TIZENNÉGY) NAPON BELÜL.
2. AZ 1. PONTBAN MEGHATÁROZOTT HATÁRIDŐ UTÁN ELKÜLDÖTT PANASZOK NEM LESZNEK ELBÍRÁLVA.
3. A PANASZOKAT A SZERVEZŐ A KÉZHEZVÉTELTŐL SZÁMÍTOTT 30 (HARMINC) NAPON BELÜL KIVIZSGÁLJA.

§ 6
SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME
1. A JÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐK SZEMÉLYES ADATAI AZ ALÁBBI CÉLOKBÓL KERÜLNEK FELDOLGOZÁSRA: JÁTÉK LEBONYOLÍTÁSA, NYERTES KISORSOLÁSA, VALAMINT A NYEREMÉNY ODAÍTÉLÉSE ÉS ÁTVÉTELE.
2. JÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐK SZEMÉLYES ADATAINAK FELDOLGOZÁSÁNAK JOGALAPJA AZ ADATFELDOLGOZÁSHOZ VALÓ HOZZÁJÁRULÁS, VALAMINT AZ 1994. SZEPTEMBER 29-I SZÁMVITELI TÖRVÉNY RENDELKEZÉSEI. A SZEMÉLYES ADATOK ADMINISZTRÁTORA – GAMVIS MARCIN NAKLICKI.
3. A SZEMÉLYES ADATOK MEGADÁSA ÖNKÉNTES. MINDEN RÉSZVEVŐNEK JOGA VAN SZEMÉLYES ADATAIHOZ HOZZÁFÉRNI, VALAMINT AZOKAT JAVÍTANI, MÓDOSÍTANI ÉS KÉRÉSRE TÖRÖLNI.

§ 7
AZ ANYAGFELHASZNÁLÁSHOZ ÉS FIZETÉSEKHEZ VALÓ JOG
1. A JÁTÉK RÉSZTVEVŐI NEM RÉSZESÜLNEK SEMMILYEN DÍJAZÁSBAN A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELÉRT, SEM AZ ÁLTALUK ELHELYEZETT HOZZÁSZÓLÁSOK KÉSŐBBI FELHASZNÁLÁSÁÉRT A SZERVEZŐ ÁLTAL.

§ 8
ZÁRÓRENDELKEZÉSEK
1. AZ ALÁBBI SZABÁLYZAT A JÁTÉK RÉSZTVEVŐI KÉRÉSÉRE ELÉRHETŐ.
2. A SZABÁLYZATBAN NEM SZABÁLYOZOTT ÜGYEKBEN A POLGÁRI TÖRVÉNYKÖNYV RENDELKEZÉSEI SZERINT KELL ELJÁRNI.
3. A SZERVEZŐ FENNTARTJA A JOGOT A SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁRA, AZONBAN A SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA NEM ÉRINTHETI A RÉSZTVEVŐ NYEREMÉNYHEZ VALÓ JOGÁT.
A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS A RÉSZTVEVŐK KÖZÖTT ESETLEGESEN FELMERÜLŐ NÉZETELTÉRÉSEK A SZERVEZŐ SZÉKHELYÉHEZ TARTOZÓ ILLETÉKES BÍRÓSÁGON LESZNEK KIVIZSGÁLVA.

Biztonságos Szállítás

Gyors és biztonságos, futárral történő kézbesítést biztosítunk.

14 napos Ingyenes visszaküldés

A termék visszaküldése a vásárlástól számított 14 napon belül lehetséges.

Garancia

Problémamentes 2 éves garancia minden székre.

Biztonságos vásárlás

A vásárlások biztonságát az SSL Tanúsítvány garantálja.