Barion Pixel

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató

MINDEN NAP AZÉRT DOLGOZUNK, HOGY SZEBB HÉTKÖZNAPOKAT TEREMTHESSÜNK AZ EMBEREK TÖBBSÉGE SZÁMÁRA, NEM CSUPÁN TERMÉKEINK ÉS KOLLEKCIÓINK RÉVÉN, HANEM AZ ÁLTALUNK KÍNÁLT SZOLGÁLTATÁSOK SEGÍTSÉGÉVEL IS. ENNEK ÉRDEKÉBEN NÉHA SZEMÉLYES ADATOKAT KELL GYŰJTENÜNK. TUDJUK, MENNYIRE FONTOS SZÁMODRA, HOGY MEGÉRTSD, HOGYAN HASZNÁLJUK FEL EZEKET AZ ADATOKAT. MINDIG IS ÁTLÁTHATÓK LESZÜNK VELED AZZAL KAPCSOLATBAN, HOGY MIT TESZÜNK A SZEMÉLYES ADATAIDDAL.

ÉRVÉNYES: 2022.SZEPTEMBER 1-TŐL.

Adatkezelő

TÁRSASÁGUNK, AZ GAMVIS MARCIN NAKLICKI., SZÉKHELYE: 01-853 VARSÓ, JARZĘBSKIEGO 1/44, LENGYELORSZÁG.  HONLAPJA: WWW.GAMVIS.HU  A HONLAPON, AZ ÁRUHÁZAIBAN VAGY ÜGYFÉLSZOLGÁLATI KÖZPONTJÁBAN A RÉSZÉRE SZOLGÁLTATOTT SZEMÉLYES ADATOK ADATKEZELŐJE. ELÉRHETŐK VAGYUNK E-MAILEN A INFO@GAMVIS.EU CÍMEN, VAGY AZ ALÁBBI POSTACÍMÜNKÖN: ADATVÉDELEM, GAMVIS MARCIN NAKLICKI., SZÉKHELYE: 01-853 VARSÓ, JARZĘBSKIEGO 1/44, LENGYELORSZÁG.

A jogaid

OGODBAN ÁLL SZEMÉLYES ADATAIDHOZ HOZZÁFÉRNI, AZOKAT KIJAVÍTANI VAGY TÖRÖLNI, ADOTT ESETBEN A FELHASZNÁLÁSUKAT KORLÁTOZNI, HA EZT JOGSZABÁLY NEM KORLÁTOZZA. JOGODBAN ÁLL AZ ÖNKÉNTES HOZZÁJÁRULÁS ALAPJÁN, VAGY SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉHEZ RENDELKEZÉSÜNKRE BOCSÁTOTT SZEMÉLYES ADATAID HORDOZHATÓSÁGÁHOZ, AZAZ AHHOZ, HOGY GÉPPEL OLVASHATÓ ÉS HAGYOMÁNYOS FORMÁTUMBAN MÁSOLATOT KAPJ AZ ADATOKRÓL.

JOGOSULT VAGY TILTAKOZNI A SZEMÉLYES ADATAIDNAK A MI ÉRDEKÜNKBEN (PL. CCTV VAGY DIREKT MARKETING CÉLBÓL) TÖRTÉNŐ KEZELÉSE ÉS FELHASZNÁLÁSA ELLEN. JOGODBAN ÁLL BÁRMIKOR VISSZAVONNI AZ ADATOK BIZONYOS CÉLBÓL TÖRTÉNŐ FELHASZNÁLÁSÁHOZ ADOTT HOZZÁJÁRULÁSODAT. A HOZZÁJÁRULÁS VISSZAVONÁSA ESETÉN AZ ADATOK VISSZAVONÁST MEGELŐZŐ IDŐSZAKBAN TÖRTÉNŐ KEZELÉSE, ILLETVE FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYESNEK MINŐSÜL.

 

Marketingkommunikáció

HA ÉRDEKELNEK A TERMÉKEINKRE, SZOLGÁLTATÁSAINKRA ÉS AKCIÓINKRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK, FELIRATKOZHATSZ, HOGY RENDSZERESEN KÜLDJÜK NEKED EZEKET A HÍREKET. A FELIRATKOZÁSSAL AUTOMATIKUSAN HOZZÁJÁRULSZ AHHOZ, HOGY A MEGADOTT KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁKON (E-MAILEN, A FACEBOOK MESSENGERHEZ HASONLÓ ÜZENETKÜLDŐ RENDSZEREKEN, SMS-BEN VAGY POSTAI ÚTON) HÍREKET, REKLÁMANYAGOKAT KÜLDJÜNK NEKED. A HOZZÁJÁRULÁSOD VISSZAVONÁSÁIG A SZEMÉLYES ADATAIDAT AZOK A SZOLGÁLTATÓ PARTNEREINK IS FELHASZNÁLJÁK,

 

Bejelentkezés az www.gamvis.hu felhasználói profilba (értékeléssel és véleményezéssel)

A BEVÁSÁRLÓLISTA, A TERVEZŐINKTŐL KAPOTT TERVEK, VAGY A TERMÉKEINK ÉRTÉKELÉSÉNEK ELMENTÉSÉHEZ AZ WWW.GAMVIS.HU WEBOLDALON EGY FELHASZNÁLÓI PROFIL LÉTREHOZÁSA SZÜKSÉGES, AMELYNEK SORÁN SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉHEZ IS HOZZÁ KELL JÁRULNI. AKI ÉRTÉKELÉST SZERETNE ÍRNI TERMÉKEINKRŐL, ELŐSZÖR E-MAIL CÍME MEGADÁSÁVAL HOZZÁ KELL JÁRULNIA ADATAI KEZELÉSÉHEZ. A MEGADOTT E-MAIL CÍMEN FELVESSZÜK VELE A KAPCSOLATOT AZ ÉRTÉKELÉSSEL ÉS A SZOLGÁLTATÁSSAL KAPCSOLATOS ADMINISZTRATÍV FELADATOK ÜGYÉBEN. A SZEMÉLYES ADATOKHOZ A VÉLEMÉNYEZÉSI ÉS ÉRTÉKELÉSI SZOLGÁLTATÁST VÉGZŐ PARTNERÜNKNEK IS HOZZÁFÉRÉST,

 

Online áruház

TERMÉKEINK AZ INTERNETEN IS MEGRENDELHETŐK: ILYEN ESETBEN SZÜKSÉGÜNK VAN VÁSÁRLÓINK MEGRENDELÉS TELJESÍTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES SZEMÉLYES ADATAIRA, MERT EZEK NÉLKÜL A SZERZŐDÉS NEM KÖTHETŐ MEG, ÍGY MEGRENDELÉSRE SINCS LEHETŐSÉG. AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSE.

A RENDELÉS SORÁN MEGADOTT SZEMÉLYES ADATOKAT AZ ONLINE ÁRUHÁZ SZOLGÁLTATÁST BIZTOSÍTÓ, SZERZŐDÉSES PARTNEREINK IS KEZELIK, ÍGY PÉLDÁUL AZ ÁRUK HÁZHOZSZÁLLÍTÁSÁT VÉGZŐ CÉGNEK IS SZÜKSÉGE VAN A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ADATOKRA. AZ ONLINE FIZETÉSEKET EGYESÜLT ÁLLAMOKBELI ILLETŐSÉGŰ SZERZŐDÉSES PARTNERÜNK KEZELI, EZÉRT MEGFELELŐ BIZTONSÁGI RENDELKEZÉSEKET ALKALMAZUNK AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG ÁLTAL BEVEZETETT SZABVÁNYOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK SZERINT. EZEK A FELTÉTELEK A FENT MEGADOTT ELÉRHETŐSÉGEINKEN KERESZTÜL ELÉRHETŐK. VÁSÁRLÓINK SZEMÉLYES ADATAIT A MEGRENDELÉS TELJESÍTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES IDEIG, VALAMINT EZEN TÚL IS ANNYI IDEIG KEZELJÜK, AMELY IDŐ A MEGRENDELÉSSEL KAPCSOLATOS IGÉNYEK (PL. SZAVATOSSÁGI ÉS JÓTÁLLÁSI IGÉNYEK STB.) TELJESÍTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES, ILLETŐLEG ENNÉL TOVÁBB, HA EZT

Panaszkezelés

VALAMINT E-MAILBEN, TELEFONON VAGY POSTAI ÚTON LEHET PANASZT BEJELENTENI, TOVÁBBÁ A HONLAPUNKON TALÁLHATÓ IGÉNYBEJELENTŐ NYOMTATVÁNYON IS. MINDEGYIK FELSOROLT ESETBEN BEKÉRJÜK AZOKAT A SZEMÉLYES ADATOKAT, AMELYEK A BENYÚJTOTT IGÉNY RENDEZÉSÉHEZ SZÜKSÉGESEK, VALAMINT AHHOZ, HOGY ADOTT ESETBEN FELVEGYÜK A KAPCSOLATOT A BEJELENTŐVEL. ENNEK JOGALAPJA AZ A TÖREKVÉSÜNK, HOGY MINDEN JOGSZABÁLYI ELŐÍRÁSNAK ELEGET TEGYÜNK.

A SZEMÉLYES ADATOKAT LEGFELJEBB 5 ÉVIG ŐRIZZÜK MEG ÁLTALÁNOS PANASZ VAGY A PANASZKÖNYVBEN SZEREPLŐ.

 

Információkérés

VÁSÁRLÓINK E-MAILBEN, TELEFONON VAGY POSTAI ÚTON, SŐT, AKÁR A HONLAPUNKON ELÉRHETŐ INFORMÁCIÓKÉRŐ NYOMTATVÁNY KITÖLTÉSÉVEL IS KÉRHETNEK BŐVEBB FELVILÁGOSÍTÁST TERMÉKEINKRŐL ÉS SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL, ÚGY, HOGY LEGALÁBB AZ ELÉRHETŐSÉGI ADATAIKAT MEGADJÁK, HOGY VÁLASZOLHASSUNK A FELTETT KÉRDÉSEKRE.

A SZEMÉLYES ADATOKAT AZ INFORMÁCIÓKÉRÉSRE ADOTT VÁLASZ ELKÜLDÉSÉTŐL SZÁMÍTOTT EGY HÓNAPIG KEZELJÜK, ABBÓL A CÉLBÓL, HOGY VÁLASZUNKAT ÚJRA ELKÜLDHESSÜK AMENNYIBEN AZT VÁSÁRLÓINK VALAMILYEN OKBÓL NEM.

 

Telefonhívás

AZOKAT AZ ÉRDEKLŐDŐKET, AKIK ÜGYFÉLSZOLGÁLATI KÖZPONTUNKAT HÍVJÁK, A KEZELŐ JELENTKEZÉSE ELŐTT TÁJÉKOZTATJUK ARRÓL, HOGY HÍVÁSUKAT RÖGZÍTJÜK. HA AZ ÉRDEKLŐDŐ ENNEK TUDATÁBAN IS VÁLLALJA A HÍVÁST, ELŐBB HOZZÁJÁRULÁSÁT KELL ADNIA A TELEFONBESZÉLGETÉS RÖGZÍTÉSÉHEZ. A HÍVÁSOKRÓL KÉSZÜLT HANGFELVÉTELEKET LEGFELJEBB EGY HÓNAPIG ŐRIZZÜK MEG, ENNÉL TOVÁBB CSAK ABBAN AZ ESETBEN, HA ERRE A HÍVÁS TÁRGYÁVAL.

Szállítás, összeszerelés, beszerelés, mérés, csomagszállítás

A MEGVÁSÁROLT ÁRUKHOZ HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS VAGY CSOMAGKÉZBESÍTÉSI SZOLGÁLTATÁS RENDELHETŐ ONLINE VAGY SZEMÉLYESEN AZ ÁRUHÁZBAN, TOVÁBBÁ ÖSSZESZERELÉS, BESZERELÉS, SŐT, MÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IS RENDELHETŐ A KONYHA PONTOS MEGTERVEZÉSE ÉRDEKÉBEN. EZEKHEZ A SZOLGÁLTATÁSOKHOZ SZEMÉLYES ADATOKAT KELL KÉRNÜNK VÁSÁRLÓINKTÓL, TÖBBEK KÖZÖTT AZT, HOGY TÖLTSÉK KI A SZOLGÁLTATÁSNYÚJTÁSHOZ SZÜKSÉGES SZOLGÁLTATÁSI KÉRDŐÍVET. A SZEMÉLYES ADATOK MEGADÁSA NÉLKÜL NEM ÁLL MÓDUNKBAN SZERZŐDÉST KÖTNI, ÍGY A SZOLGÁLTATÁST SEM BIZTOSÍTHATJUK. A SZÓBAN FORGÓ SZEMÉLYES ADATOKAT AZOK A SZERZŐDÉSES PARTNEREINK IS KEZELIK, AKIK MEGBÍZÁSUNKBÓL AZ EGYES SZOLGÁLTATÁSOKAT VÉGZIK (PL. SZÁLLÍTÁS, ÖSSZESZEELÉS, BESZERELÉS, MÉRÉS, CSOMAG HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSA).

VÁSÁRLÓINK SZEMÉLYES ADATAIT A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES IDEIG, VALAMINT EZEN TÚL IS ANNYI IDEIG KEZELJÜK, HOGY TELJESÍTHESSÜK A SZERZŐDÉSSEL KAPCSOLATOS EGYÉB IGÉNYEKET (PL. GARANCIÁLIS IGÉNY STB.) ILLETŐLEG ENNÉL TOVÁBB, HA EZT JOGSZABÁLY (PL. SZÁMVITELI VAGY ADÓTÖRVÉNY STB.) ÍRJA ELŐ. ISELL SMS KÜLDŐ FUNKCIÓ – ÁRU ELADÁSA, KIFIZETÉSE UTÁN SMS KÜLDÉSI SZOLGÁLTATÁS VEHETŐ IGÉNYBE, MELYBEN ÉRTESÍTÜNK ARRÓL, HOGY AZ ÁRUT ÁTVEHETED AZ ÁRUKIADÓBAN. VÁSÁRLÓNK MOBILTELEFONSZÁMÁT A VÁSÁRLÓ ÖNKÉNTESHOZZÁJÁRULÁSA ALAPJÁN, A SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELÉSE ESETÉN KÉRJÜK EL, ILLETVE KEZELJÜK A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE CÉLJÁBÓ.

Elérhetőségeit:

GAMVIS Marcin Naklicki

Jarzębskiego 1/44

01-853 Varsó

LENGYELORSZÁG

+48 601 797 329

Adószám:
HU 30533974
PL 1182055153

REGON: 367683285

Biztonságos Szállítás

Gyors és biztonságos, futárral történő kézbesítést biztosítunk.

14 napos Ingyenes visszaküldés

A termék visszaküldése a vásárlástól számított 14 napon belül lehetséges.

Garancia

Problémamentes 2 éves garancia minden székre.

Biztonságos vásárlás

A vásárlások biztonságát az SSL Tanúsítvány garantálja.