Barion Pixel

ÁSZF

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK UTOLSÓ FRISSÍTÉSE 2022.10.23.

 1. Bevezető

EZEK a FELTÉTELEK ERRE A webHELYRE, A TERMÉKEInkre ÉS SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATOS TRANZAKCIÓKRA VONATKOZnak. ÖNT TOVÁBBI SZERZŐDÉSEK KÖTELEZHETIK A VELÜNK VALÓ KAPCSOLAT MIATT VAGY BÁRMELY TERMÉK VAGY SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE MIATT. AMENNYIBEN A KIEGÉSZÍTŐ SZERZŐDÉSEK BÁRMELY RENDELKEZÉSE ELLENTMOND A JELEN FELTÉTELEK BÁRMELY RENDELKEZÉSÉNEK, AKKOR EZEN KIEGÉSZÍTŐ SZERZŐDÉSEK RENDELKEZÉSEI LESZNEK IRÁNYADÓK.

 1. JOGERŐ

REGISZTRÁCIóVAL, a WEBOLDAL hozzáférésével, ELÉRÉSÉVEL VAGY EGYÉB HASZNÁLATÁVAL ÖN ELFOGADJA AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET. A WEBOLDAL PUSZTA HASZNÁLATA JELEN FELTÉTELEK ISMERÉSÉT ÉS ELFOGADÁSÁT JELENTI. EGYES KÜLÖNLEGES ESETEKBEN IS KÉRHETJÜK KIFEJEZETT EGYETÉRTÉSÉT.

 1. Elektronikus kommunikáció

EZEN WEBOLDAL HASZNÁLATÁVAL VAGY AZ ELEKTRONIKUS LEVELEZÉS ÚTJÁN TÖRTÉNŐ KOMMUNIKÁCIÓVAL ÖN ELFOGADJA ÉS ELISMERI, HOGY ELEKTRONIKUSAN KOMMUNIKÁLHAT VELÜNK WEBOLDALUNKON VAGY E-MAIL ÚTJÁN ÉS ELFOGADJA, HOGY MINDEN MEGÁLLAPODÁS, KÖZLEMÉNY ÉS EGYÉB KOMMUNIKÁCIÓ, AMELYET ELEKTRONIKUSAN TESZÜNK MEG MEGFELEL A JOGI ELŐÍRÁSOKNAK, BELEÉRTVE, DE NEM KIZÁRÓLAGOSAN AZT A KÖVETELMÉNYT, HOGY AZ ILYEN KOMMUNIKÁCIÓT ÍRÁSBAN KELL MEGTENNI.

 1. Szellemi tulajdon

MINDEN SZERZŐI JOGI ÉS EGYÉB SZELLEMI TULAJDONJOG A WEBHELYEN a mi vagy licencadóink tulajdonát képezi ÉS A WEBOLDALON MEGJELENÍTETT VAGY ELÉRHETŐ ADATOKAT, INFORMÁCIÓKAT ÉS EGYÉB FORRÁSOKAT MI VAGY LICENCADÓINK IRÁNYÍTJÁK.

4.1 minden jog fenntartva

ELTÉRŐ TARTALOM HIÁNYÁBAN, NEM ILLETI SZERZŐI JOG, VÉDJEGY, SZABADALMI VAGY EGYÉB SZELLEMI TULAJDON ALAPJÁN ENGEDÉLY VAGY MÁS JOG. EZ AZT JELENTI, HOGY ELŐZETES ÍRÁSBELI ENGEDÉLY NÉLKÜL AZ EZEN A WEBOLDALON TALÁLHATÓ FORRÁSOKAT NEM SZABAD FELHASZNÁLNI, MÁSOLNI, ÚJRAHASZNÁLNI, ELŐADNI, MEGJELENÍTENI, FORGALMAZNI, SEMMILYEN ELEKTRONIKUS TARTALOMBA BEágyazni, MEGVÁLTOZTATNI, VISSZAFEJTENI, DEKOMPILÁLNI, ÁTVEZETNI, LETÖLTENI, TOVÁBBÍTANI, FIZETŐESZKÖZZÉ TENNI, ELADNI VAGY ELÜZLETESÍTENI, KIVÉVE ÉS CSAK A KÖTELEZŐ EREJŰ TÖRVÉNYEK RENDELKEZÉSEINEK JEGYÉBEN (PÉLDÁUL AZ ÁRAJÁNLATRA VONATKOZÓ SZABÁLY).

 

 1. Hírlevél

A FENTIEK ELLENÉRE ELEKTRONIKUS FORMÁBAN TOVÁBBÍTHATJA HÍRLEVELÜNKET MÁSOKNAK, AKIK A WEBOLDALUNK IRÁNT ÉRDEKLŐDNEK.

 1. Harmadik fél tulajdona

WEBOLDALUNK HIPERLINKEKET VAGY MÁS HIVATKOZÁSOKAT TARTALMAZHAT MÁSIK FÉL WEBOLDALAIRA VONATKOZÓLAG. A HARMADIK FELEK WEBOLDALAINAK TARTALMÁT NEM FIGYELJÜK ÉS NEM FELÜLVIZSGÁLJUK. AZ EGYÉB WEBOLDALAK ÁLTAL KÍNÁLT TERMÉKEKRE VAGY SZOLGÁLTATÁSOKRA E HARMADIK FELEK ALKALMAZANDÓ FELTÉTELEI VONATKOZNAK. AZ EZEN WEBOLDALAKON KIFEJEZETT VÉLEMÉNYEKET VAGY AZON FELTÜNTETETT ANYAGOKAT NEM FELTÉTLENÜL OSZTJUK MEG VAGY NEM TÁMOGATJUK.

NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET EZEN OLDALAK ADATVÉDELMI GYAKORLATÁÉRT VAGY TARTALMÁÉRT. ön vállalja a KAPCSOLÓDÓ HARMADIK FÉL SZOLGÁLTATÁSÁNAK HASZNÁLATÁVAL járó MINDEN KOCKÁZAtát. NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET semmilyen veszteségért vagy kárért, amely abból ered, hogy HARMADIK FELEKkel személyes információkat közölt.

 1. Felelősségteljes használat

A WEBOLDALUNK meglátogatásával ELFOGADJA, HOGY KIZÁRÓLAG A JELEN FELTÉTELEKBEN, BÁRMELY TOVÁBBI SZERZŐDÉSBEN, ALKALMAZOTT TÖRVÉNYEKBEN, RENDELKEZÉSEKBEN ÉS ÁLTALÁNOS SZABÁLYZATOKBAN LEÍRT ÉS ENGEDÉLYEZETT CÉLOKRA HASZNÁLJA. WEBOLDALUNK VAGY SZOLGÁLTATÁSAINK NEM HASZNÁLHATÓAK FEL SEMMILYEN ANYAG HASZNÁLATÁRA, KÖZZÉTÉTELÉRE VAGY TERJESZTÉSÉRE, AMELY káros szoftvert TARTALMAZ (VAGY Ahhoz KAPCSOLódik); NEM HASZNÁLHATJA A WEBOLDALUNKRÓL GYŰJTÖTT ADATOKAT BÁRMILYEN KÖZVETLEN MARKETINGES TEVÉKENYSÉGRE, TOVÁBBÁ NEM FOLYTATHAT RENDSZERES VAGY AUTOMATIZÁLT ADATGYŰJTÉSI TEVÉKENYSÉGET WEBOLDALUNKON VAGY AZZAL KAPCSOLATBAN.

BÁRMILYEN TEVÉKENYSÉG, AMELY KÁROS A WEBOLDAL SZÁMÁRA VAGY ZAVARJA A WEBOLDAL TELJESÍTMÉNYÉT VAGY ELÉRHETŐSÉGÉT SZIGORÚAN TILOS.

 1. Visszatérítési és visszaküldési szabályzat

8.1 ELÁLLÁSI JOG

A szerződéstől 14 napon belül indokolás nélkül elállhat.

AZ ELállási IDŐ AZ ÖN VAGY HARMADIK FÉL ÁLTALI KIVÉVE A SZÁLLÍTÓT AZ ÁRUK FIZIKAI BESZERZÉSÉNEK NAPJÁTÓL SZÁMÍTOTT 14 NAPOT KÖVETŐEN JÁR LE.

ELÁLLÁSI JOGÁNAK GYAKORLÁSA ÉRDEKÉBEN, EGYÉRTELMŰ NYILATKOZATÁVAL TÁJÉKOZTATNIA KELL BENNÜNKET, HOGY ELÁLLÁSI JOGÁVAL ÉLNI SZERETNE (PÉLDÁUL POSTAI ÚTON, FAX VAGY E-mailben). ELÉRHETŐSÉGEINK ALÁBB MEGTALÁLHATÓK. A MELLÉKELT ELállási ŰrlapOT IS HASZNÁLHATJA, DE NEM KÖTELEZŐ.

HA EZT A LEHETŐSÉGET HASZNÁLJA, KÉSEDELEM NÉLKÜL ELFOGADÓ NYÍLATKOZATUNKAT MEGKÜLDJÜK valamilyen TARTÓS adathordozón (PÉLDÁUL E-mailben).

AZ ELállási HATÁRIDŐ BETARTÁSÁHOZ ELÉG, HA AZ ELállási JOG GYAKORLÁSÁRA VONATKOZÓ KÖZLEMÉNYÉT AZ ELállási IDŐ LEJÁRA ELŐTT MEGKÜLDI.

8.2 AZ ELÁLLÁS HATÁSAI

HA ELÁLL A SZERZŐDÉSTŐL, MINDEN KIFIZETÉSÉT KÉSEDELEM NÉLKÜL DE LEGKÉSŐBB 14 NAPON BELÜL ATTÓL A NAPTÓL SZÁMÍTVA, AMIKOR AZ ELLLÁSTÓL ÉRTESÜLÜNK VISSZAtérítjük, BELEÉRTVE A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEKET (A KIEGÉSZÍTŐ KÖLTSÉGEKEN KÍVÜL, AMELYEK AZ ÖN ÁLTAL KIVÁLASZTOTT SZÁLLÍTÁSI MÓDBÓL EREDNEK, KIVÉVE AZ ÁLTALUNK AJÁNLOTT LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓDOT). ELTÉRŐ KÉRELEM HIÁNYÁBAN A VISSZATÉRÍTÉST AZONOS FIZETÉSI ESZKÖZÖK HASZNÁLATÁVAL VÉGEZzük el, AMELYEKET AZ ELSŐ TRANZAKCIÓHOZ HASZNÁLT; SEMMILYEN A VISSZATÉRÍTÉSBŐL EREDŐ DÍJAK NEM TERHELIK.

KÉSEDELEM NÉLKÜL DE LEGKÉSŐBB 14 NAPON BELÜL ATTÓL A NAPTÓL SZÁMÍTVA, AMIKOR AZ ELLLÁSTÓL ÉRTESÍT BENNÜNKET KÖTELES VISSZAKÜLDENI A TERMÉKET VAGY AZ ÁLTALUNK FELHATALMAZOTT SZEMÉLYNEK ÁTADNI. A HATÁRIDŐNEK ELEGET TESZ, AMENNYIBEN A TERMÉK A 14. NAP LETELTE ELŐTT ÉRKEZIK BE HOZZÁNK.

A KIFIZETÉST VISSZATARTJUK AMÍG A TERMÉK VISSZA NEM ÉRKEZIK VAGY AMÍG A TERMÉK FELADÁSÁRÓL SZÓLÓ BIZONYÍTÉKOT NEM NYÚJTJA BE, AMI KORÁBBAN MEGTÖRTÉNIK.

A TERMÉK VISSZAKÜLDÉSÉNEK KÖLTSÉGE ÖNT TERHELI.

A TERMÉK NEM RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLATÁBÓL EREDŐ KÁROKÉRT ÖN FELEL.

VEGYE FIGYELEMBE, HOGY AZ ELÁLLÁS JOGÁRA NÉHÁNY JOGI KIVÉTEL VONATKOZIK, ÉS EGYES TERMÉKEK EZÉRT NEM VISSZAKÜLDHETŐEK VAGY NEM CSERÉLHETŐEK. EZEKRŐL AZ ESETEKRŐL TÁJÉKOZTATNI FOGJUK.

 1. Ön által közzétett tartalom

OLDALUNKON KÜLÖNBÖZŐ NYÍLT KOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZÖKET BIZTOSÍTHATUNK, MINT PÉLDÁUL BLOGMEGJEGYZÉSEKET, BLOGBEJEGYZÉSEKET, FÓRUMOKAT, ÜZENŐTÁBLÁKAT, ÉRTÉKELÉSEKET ÉS VÉLEMÉNYEKET, ÉS KÜLÖNBÖZŐ SZOCIÁLIS MÉDIASZOLGÁLTATÁSOKAT. NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELLENŐRIZNI ÉS FELÜLVIZSGÁLNI AZ ÖN VAGY MÁSOK ÁLTAL A WEBOLDALUNKON KÖZZÉTETT ÖSSZES TARTALMAT. AZONBAN FENNTARTJUK A JOGOT, HOGY ELLENŐRIZZÜK A TARTALMAT, FELÜLVIZSGÁLJUK A WEBOLDALUNK HASZNÁLATÁT ÉS AZON LÉVŐ AKTIVITÁST ÉS, HOGY ELTÁVOLÍTSUNK VAGY ELUTASÍTSUNK BÁRMELY TARTALMAT. AZ INFORMÁCIÓK KÖZZÉTÉLÉVEL VAGY AZ EMLÍTETT NYÍLT KOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZÖK HASZNÁLATÁVAL ELFOGADJA, HOGY TARTALMA MEGFELEL EZEKNEK A FELTÉTELEKNEK, ÉS NEM LEHET SZABÁLYTALAN VAGY JOGTALAN, ÉS NEM SÉRTHET SEMMILYEN SZEMÉLYI JOGOT.

 1. Ötlet benyújtása

ALÁÍRT SZERZŐDÉS VAGY TITOKTARTÁSI SZERZŐDÉS NÉLKÜL NE NYÚJTSON BE ÖTLETEKET, TALÁLMÁNYOKAT, SZERZŐI MŰVEKET VAGY EGYÉB INFORMÁCIÓT, AMELY SAJÁT SZELLEMI TULAJDONÁT KÉPEZI, ÉS AMELYET NEKÜNK SZERETNÉ BEMUTATNI. AMENNYIBEN ILYEN ÍRÁSOS SZERZŐDÉS HIÁNYÁBAN ELÉRHETŐVÉ TESZI SZÁMUNKRA ÖN VISSZAVONHATATLAN, NEM KIZÁRÓLAGOS, JOGdíjmentes ENGEDÉLYT NYÚJT A TARTALMÁNAK HASZNÁLATÁRA, REPRODUKÁLÁSÁRA, TÁROLÁSÁRA, ALKALMAZÁSÁRA, KÖZZÉTÉTELÉRE VAGY FORGALMAZÁSÁRA meglévő vagy jövőbeni médiában.

 1. Használat megszüntetése

KIZÁRÓLAGOS BElátásunk szerint BÁRMIKOR MÓDOSÍTHATJUK VAGY IDEIGLENESEN VAGY VÉGLEGESEN MÓDOSÍTHATJUK A WEBOLDALt VAGY A rajta lévő BÁRMILYEN SZOLGÁLTATÁST. ELFOGADJA, HOGY NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET ÖN, SEM SEMMILYEN HARMADIK FÉL ELŐTT A WEBOLDALHOZ TÖRTÉNŐ HOZZÁFÉRÉS, A WEBOLDAL VAGY AZ ÖN ÁLTAL KÖZZÉTETT TARTALOM HASZNÁLATÁNAK MÓDOSÍTÁSÁÉRT, FELFÜGGESZTÉSÉÉRT VAGY MEGSZÜNTETÉSÉÉRT. NEM JOGOSULT SEMMILYEN TÉRÍTÉSRE VAGY EGYÉB KIFIZETÉSRE, HA BIZONYOS TULAJDONSÁGOK, BEÁLLÍTÁSOK ÉS/VAGY BÁRMILYEN TARTALOM, AMELYHEZ ÖN IS HOZZÁJÁRULT VAGY RÁ SZÁMÍTOTT VÉGLEGESEN ELVÉSZ. WEBOLDALUNKON HOZZÁFÉRÉST KORLÁTOZÓ INTÉZKEDÉST TILOS KIKERÜLNI VAGY KIJÁTSZANI, VAGY MEGPRÓBÁLNI KIKERÜLNI VAGY KIJÁTSZANI.

 1. Garancia és felelősség

JELEN SZAKASZ SEMMIBEN SEM KORLÁTOZZA VAGY KIZÁRJA A TÖRVÉNYBEN ELŐÍRT GARANCIÁT, AMELYET TÖRVÉNYELLENES LENNE KORLÁTOZNI VAGY KIZÁRNI. EZ A WEBOLDAL ÉS A WEBOLDAL MINDEN TARTALMA „MEGTEKINTETT ÁLLAPOTBAN” ÉS „ADOTT ELÉRHETŐSÉG SZERINT” LÁTHATÓ, ÉS PONTATLANSÁGOKAT VAGY NYOMTATÁSI HIBÁKAT TARTALMAZHAT. KIFEJEZETTEN ELUTASÍTUNK A TARTALOM ELÉRHETŐSÉGÉRE, PONTOSSÁGÁRA VAGY TELJESSÉGÉRE VONATKOZÓ MINDENFÉLE, AKÁR KIFEJEZETT VAGY HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT. NEM VÁLLALUNK GARANCIÁT, HOGY:

 • EZ A WEBOLDAL, TERMÉKEINK VAGY SZOLGÁLTATÁSAINK MEGFELEL AZ ÖN KÖVETELMÉNYEINEK;
 • EZ A WEBOLDAL AKADOZÁS NÉLKÜL, IDŐBEN, BIZTONSÁGOSAN VAGY HIBÁK NÉLKÜL LESZ ELÉRHETŐ;
 • AZ EZEN A WEBOLDALON KERESZTÜL VÁSÁROLT VAGY BESZERZETT BÁRMELY TERMÉK VAGY SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGE MEGFELEL AZ ÖN ELVÁRÁSÁNAK.

EZEN A WEBOLDALON SEMMI NEM MINŐSÜL JOGI, PÉNZÜGYI VAGY ORVOSI TANÁCSADÁSNAK. HA TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE, FORDULJON MEGFELELŐ SZAKEMBERHEZ.

Ennek a szakasznak a következő rendelkezései a vonatkozó jogszabályok által megengedett maximális mértékig érvényesek, és nem korlátozzák vagy nem zárják ki felelősségünket olyan ügyben, amelynek korlátozása vagy kizárása jogellenes vagy törvénytelen lenne számunkra. Semmilyen esetben sem vállal felelősséget az Ön vagy bármely harmadik fél által okozott közvetlen vagy közvetett károkért (beleértve a veszteségből vagy haszonból vagy bevételből eredő károkat, az adatok, szoftverek vagy adatbázisok elvesztését vagy megsérülését, vagy tulajdon vagy adatok elvesztését vagy károsodását), amelyek a webhelyünkhöz való hozzáférésből vagy annak használatából erednek.

Kivéve, ha bármely további szerződés másként rendelkezik, maximális felelősségünk a webhelyből vagy a webhelyen keresztül forgalmazott vagy értékesített bármely termékből és szolgáltatásból eredő vagy azzal kapcsolatos minden kárért, függetlenül a felelősséget kiszabó jogi lépések formájától ( akár szerződésben, méltányosságban, gondatlanságban, szándékos magatartásban, jogellenes károkozásban vagy egyébben) a teljes árra korlátozódik, amelyet Ön fizetett nekünk az ilyen termékek vagy szolgáltatások vásárlásáért vagy a webhely használatáért. Ez a korlát összességében minden igényére, cselekményére és keresetének minden fajtájára és természetére vonatkozik.

 1. Adatvédelem

Weboldalunk és/vagy szolgáltatásaink eléréséhez előfordulhat, hogy a regisztrációs folyamat részeként meg kell adnia bizonyos adatokat. Ön elfogadja, hogy az Ön által megadott információk mindig pontosak, helyesek és naprakészek.

Személyes adatait komolyan vesszük, és elkötelezettek vagyunk az Ön személyes adatainak védelme mellett. e-mail címét Nem használjuk fel kéretlen levelekre. Az általunk küldött e-mailek kizárólag a megállapodás szerinti termékek vagy szolgáltatások értékesítésével kapcsolatosak.

az esetleges adatvédelmi aggályok kezelésére Kidolgoztunk egy szabályzatot. További információért kérjük, tekintse meg adatvédelmi nyilatkozatunkat és cookie-szabályzatunkat.

 1. Exportkorlátozások / Jogi megfelelés

Tilos a weboldalhoz való hozzáférés olyan területekről vagy országokból, ahol a weboldalon értékesített termékek vagy szolgáltatások tartalma vagy vásárlása illegális. Nem használhatja ezt a weboldalt a magyar exportjog és -szabályok megsértésével.

 1. Átruházás

Előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül nem ruházhatja át, vagy alvállalkozásba nem adhatja a jelen feltételekben foglalt jogait és/vagy kötelezettségeit részben vagy egészben harmadik félre. A jelen SZAKASZT sértő állítólagos ÁTRUHÁZÁS semmis.

 1. Jelen Feltételek megsértése

A jelen Általános Szerződési Feltételek szerinti egyéb jogaink sérelme nélkül, ha Ön ezeket a feltételeket bármilyen módon megsérti, megtehetjük az általunk megfelelőnek ítélt lépéseket a jogsértés kezelésére, beleértve a webhelyhez való hozzáférés ideiglenes vagy végleges felfüggesztését, KAPCSOLATBA LÉPHETÜNK AZ internetszolgáltatójáVAL, hogy blokkolja hozzáférését a webhelyhez, és/vagy jogi lépéseket INDÍTHATUNK Ön ellen.

 1. Kártalanítás

Ön beleegyezik abba, hogy kártalanít, megvéd és ártalmatlanít minket minden követeléssel, kötelezettséggel, kárral, veszteséggel és kiadással szemben, és AZZAL szemben, amely a jelen feltételek és a vonatkozó törvények megsértésével kapcsolatos, beleértve a szellemi tulajdonjogokat és a személyiségi jogokat. Azonnal megtérítI az ilyen követelésekkel kapcsolatos vagy azokból eredő kárainkAT, veszteségeinket, költségeinket és kiadásainkAt.

 1. Lemondás

A jelen feltételekben és bármely megállapodásban meghatározott bármely rendelkezés érvényesítésének elmulasztása, vagy a felmondási jog gyakorlásának elmulasztása nem értelmezhető az ilyen rendelkezésekről való lemondásként, és nem befolyásolja a jelen feltételek vagy bármely egyéb rendelkezés, megállapodás vagy annak bármely részÉNEK érvényességét, vagy ezt követően az egyes rendelkezések végrehajtásának jogÁT.

 1. Nyelv

JELEN FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK KIZÁRÓLAG MAGYAR NYELVEN KERÜLNEK ÉRTELMEZÉSRE. MINDEN ÉRTESÍTÉS ÉS LEVELEZÉS KIZÁRÓLAG EZEN A NYELVEN TÖRTÉNIK.

 1. Egész szerződés

EZEK a FELTÉTELEK AZ ADATVÉDELMI NYILATKOZATUNKKAL ÉS Cookie-SZABÁLYZATUNKKAL EGYÜTTesen KÉPEZIK Az ÖN ÉS GAMVIS MARCIN NAKLICKI KÖZÖTTi TELJES SZERZŐDÉST A WEBOLDAL ÖN ÁLTALI HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓAN.

 1. Jelen Feltételek frissítése

EZEKET A FELTÉTELEKET RENDSZERINT FRISSÍTJÜK. AZ ÖN KÖTELEZETTSÉGE IDŐKÉNT ELLENŐRIZNI EZEKET A VÁLTOZÁSOKAT VAGY FRISSÍTÉSEKET. A JELEN FELTÉTELEK ELEJÉN FELTÜNTETETT DÁTUM AZ UTOLSÓ FRISSÍTÉS DÁTUMA. A JELEN FELTÉTELEK VÁLTOZTATÁSAI A WEBOLDALON KÖZZÉTETT NAPON LÉPnek HATÁLYBA. A VÁLTOZÁSOK VAGY FRISSÍTÉSEK KÖZZÉTÉTELÉT KÖVETŐEN A WEBOLDAL TOVÁBBI HASZNÁLATÁVAL ELFOGADJA EZEN FELTÉTELEKET, ÉS KÖTELEZETT AZOKAT BETARTANI.

 1. A jog és a joghatóság megválasztása

A JELEN FELTÉTELEKRE MAGYARORSZÁG TÖRVÉNYEI IRÁNYADÓK. A JELEN FELTÉTELEKKEL KAPCSOLATOS VITÁK A MAGYAR BÍRÓSÁGOK ILLETÉKESSÉGÉRE VONATKOZNAK. HA EGY BÍRÓSÁG VAGY EGYÉB HATÓSÁG A JELEN FELTÉTELEK BÁRMELY RÉSZÉT VAGY RENDELKEZÉSÉT AZ ALKALMAZANDÓ JOGSZABÁLYOK ALAPJÁN ÉRVÉNYTELENNEK ÉS/VAGY VÉGREHAJTHATATLANNAK MINŐSÍTI, AZOKAT A RÉSZEKET VAGY RENDELKEZÉSEKET MAXIMÁLISAN MEGENGEDETT MÓDON MÓDOSÍTJUK, TÖRÖ@LJÜK ÉS/VAGY HATÁLYON KÍVÜL HELYEZZÜK. A TÖBBI RENDELKEZÉST EZEN VÁLTOZTATÁSOK NEM ÉRINTIK,

 1. ELÉRHETŐSÉG

A WEBOLDAL TULAJDONOSA ÉS ÜZEMELTETŐJE GAMVIS MARCIN NAKLICKI.

JELEN FELTÉTELEK KAPCSÁN ÍRJON NEKÜNK AZ ALÁBBI CÍMEKRE: INFO@GAMVIS.EU
JARZEBSKIEGO 1/44, 01-853 WARSZAWA, POLAND

 1. Letöltés

A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK PDF FORMÁTUMBAN LETÖLTHETŐEK.

 

Biztonságos Szállítás

Gyors és biztonságos, futárral történő kézbesítést biztosítunk.

14 napos Ingyenes visszaküldés

A termék visszaküldése a vásárlástól számított 14 napon belül lehetséges.

Garancia

Problémamentes 2 éves garancia minden székre.

Biztonságos vásárlás

A vásárlások biztonságát az SSL Tanúsítvány garantálja.